کرم لایه بردار لوکاسید موثر در درمان جوش، لک و چروک
کرم لوکاسید 0.05% قادر به درمان جوش از طریق لایه برداری پوست است. این محصول تا حدودی منجر به تمیز کردن منافذ پوست نیز می شود.
کرم لوکاسید 0.05% به دلیل خواص لایه برداری خود می تواند سلول های مرده ی پوست را از بین برده و لایه ای جدید جایگزین آنها نماید. بدین ترتیب سلول های پوستی که در اثر تابش آفتاب آسیب دیده اند نیز از بین می روند و در نهایت پوست روشن تر، جوان تر و شفاف تر می شود. به همین خاطر علاوه بر درمان جوش از کرم لایه بردار لوکاسید 0.05% در درمان موارد زیر استفاده می شود:
* خطوط و چین و چروک های ظریف
* لک های تیره
* ضخیم شدن پوست در اثر آسیب دیدگی ناشی از تابش اشعه های نور خورشید
همچنین ممکن است طبق صلاحدید پزشک، از لوکاسید برای درمان بیماری های پوستی دیگر نیز استفاده شود. مثلا کراتوزیس پیلار و زگیل تخت
لازم به یادآوری است موارد بررسی شده در ادامه ی این مقاله صرفا جهت افزایش اطلاعات عمومی است. اویرو در برابر مصرف خودسرانه ی دارو هیچگونه مسئولیتی ندارد.
همچنین هیچ مشاوره ای در خصوص لوکاسید توسط اویرو ارائه نمی شود.
تهیه ی این دارو صرفا از طریق مراجعه به داروخانه و با ارائه ی نسخه ی پزشک امکان پذیر است.
اندیکاسیون کرم لایه بردار لوکاسید 0.05%
به فهرستی از علائم، نشانه ها و بیماری هایی که یک دارو می تواند روی کنترل و درمان آنها موثر باشد، اصطلاحا اندیکاسیون گویند.
بطور مثال استامینوفن برای کنترل تب استفاده می شود، یا پزشک برای سردرد یا بدن درد آن را برای بیمار تجویز می کند؛ بدین ترتیب تب، سردرد و بدن درد، اندیکاسیون های استامینوفن هستند. آگاهی از اندیکاسیون های هر دارو سبب کاهش سوء مصرف دارو می شود.
مهمترین اندیکاسیون لوکاسید کمک به کاهش چین و چروک های ظریف، هایپرپیگمانتاسیون های خفیف و زبری بافت پوست است. (برای آگاهی از اندیکاسیون های کامل لوکاسید، بخش اندیکاسیون و موارد مصرف درج شده در بروشور راهنمای دارو را با دقت مطالعه کنید.)
کرم لایه بردار لوکاسید 0.05% قادر نیست چروک های عمیق را از بین ببرد، آسیب های ناشی از آفتاب را ترمیم کند، جلوی ایجاد لک های ناشی از آفتاب را بگیرد یا جوانی را به پوست بازگرداند.
نتایج مطالعات بالینی کرم لایه بردار لوکاسید 0.05%
در یک مطالعه ی بالینی دوسوکور، بسیاری از بیماران با مصرف لوکاسید به نتایج دلخواه در خصوص رفع خطوط ظریف، هایپیرپیگمانتاسیون خفیف یا زبری پوست دست یافتند.
تذکر 1: افراد شرکت کننده در این مطالعه، در طول مصرف لوکاسید، بطور منظم و مداوم از ضد آفتاب، لباس های محافظ آفتاب و مرطوب کننده ایده آل نیز استفاده نموده اند.
تذکر 2: در مطالعات دوسوکور، هم مصرف کننده و هم مسئول آزمایشگاه، از دوز مصرفی یا نوع ترکیب مورد آزمایش بی اطلاع هستند. بدین ترتیب شانس هرگونه تاثیر تلفیق یا فریب هوشیارانه، به حداقل می رسد. هدف از آزمایش های دوسوکور دستیابی به استانداردهای بالاتر علمی است.
لوکاسید اثرات اثبات شده ای بر روی علائم قابل مشاهده ی آسیب های شدید پوستی ناشی از قرار گرفتن در معرض آفتاب ندارد؛ بنابراین روی موارد زیر موثر نیست:
* چین و چروک های بسیار عمیق
* متمایل شدن رنگ پوست رو به زردی
* لنتیجینوس ملانوما (نوعی ملانوم بدخیم)
* تلانژکتازی (افزایش بیش از حد قطر مویرگهای زیر سطح پوست)
* سفت شدن پوست
* آتیپی کراتینوسیت ها (آتیپی به معنی انحراف از حالت طبیعی است. و کراتینوسیت ها سلول های کراتین ساز پوست هستند.)
* آتیپی ملانوسیت ها (ملانوسیت ها سلول های تولید کننده ی رنگدانه در پوست هستند.)
* الاستوز (تخریب بافت کشسانی پوست)
برای بهره مندی از بالاترین اثرگذاری لوکاسید، دارو می بایست حتما طی یک برنامه مراقبت پوستی جامع و با تمرکز بر محافظت از پوست در برابر آفتاب (استفاده از ضدآفتاب با SPF حداقل 15 و لباس های محافظ) استفاده شود. عدم استفاده از ضد آفتاب در طول درمان با لوکاسید ممکن است مانع دستیابی به نتایج دلخواه شود.
اثربخشی لوکاسید بر روی افراد زیر به دلیل عدم آزمایش های لازم اثبات نشده است؛ بنابراین تاثیرات و ایمنی مصرف لوکاسید در این گروه تا به امروز مشخص نیست:
* افراد بالای 50 سال
* افراد دارای مشکلات رنگدانه ای شدید
* بیماران مبتلا به آکتینیک کراتوزیس (نوعی ضایعه ی پیش سرطانی یا سرطانی) یا نئوپلاسم پوست
* افراد دارای سابقه ی خانوادگی ابتلا به سرطان های پوستی
همچنین ایمنی و اثربخشی مصرف روزانه لوکاسید، بیش از 48 هفته نیز هنوز مشخص نیست. چراکه از نظر سیستماتیک و بافت شناسی هنوز مطالعات مکفی و تحت نظارت های کامل انجام نگرفته است.
روش مصرف کرم لایه بردار لوکاسید 0.05%
* لوکاسید را دقیقا مطابق دستوری که پزشک برای شما تجویز کرده است مصرف کنید؛ مصرف دارو، بیش از میزان تجویز شده باعث تسریع اثربخشی دارو نمی شود و فقط احتمال ایجاد عوارض جانبی را افزایش می دهد.
* مصرف لوکاسید را بیش از مدت زمان تجویز شده، ادامه ندهید.
* لوکاسید فقط برای مصرف موضعی است؛ از مصرف خوراکی آن جدا اجتناب کنید.
* لوکاسید نمی بایست روی زخم های باز، نواحی آفتاب سوخته، نواحی آسیب دیده در اثر سرما، پوست مناطق خشک، ترک خورده یا تحریک شده استفاده شود.
* قبل و بعد از مصرف لوکاسید دست ها را بشوئید.
* لوکاسید می بایست روزی یک مرتبه استفاده شود. مقدار بسیار کمی از این محصول برای پوشش تمامی نواحی درگیر پوست مکفی است.
* پوست را به ملایمت بشوئید و خشک کنید. سپس به اندازه ی یک نخود از کرم لوکاسید را روی کل صورت خود پخش کنید. ممکن است در ابتدای مصرف لوکاسید، در پوست خود احساس گرمی یا خارش کنید.
* مصرف لوکاسید روی پوست خیس ممکن است سبب تحریک پوست شود، پس از شست و شوی پوست حداقل 20 تا 30 دقیقه صبر کنید. و سپس یک لایه نازک از لوکاسید را روی پوست استفاده کنید.
* مراقب تماس کرم با نواحی اطراف چشم و دهان، گوش ها، داخل بینی و پره های آن باشید. لوکاسید ممکن است سبب ایجاد قرمزی، خارش، سوزش، گز گز و پوسته ریزی در این نواحی شود.
* افزایش مقدار مصرف لوکاسید، بیش از میزان توصیه شده، سبب تسریع نتایج درمان نمی شود بلکه ممکن است سبب اوور دوز دارو شود. نتیجه ی اوور دوز می تواند قرمزی و پوسته ریزی همراه با درد و احساس ناراحتی در پوست باشد.
* نواحی تحت درمان با لوکاسید را حداقل به مدت 1 ساعت پس از مصرف دارو نشوئید. همچنین به مدت 1 ساعت از سایر محصولات پوستی روی نواحی تحت درمان استفاده نکنید.
* لوکاسید می بایست به عنوان یک مکمل درمان، در کنار یک برنامه جامع پوستی استفاده شود؛ استفاده از ضد آفتاب و لباس های محافظ در طول درمان ضروری است.
* دوره ی درمان دارو را تکمیل کنید. حتی اگر فکر می کنید علائم مشکل پوستی شما برطرف شده است.
* ممکن است ظاهر شدن نتایج مثبت درمان، چندین هفته طول بکشد. بنابراین حتی اگر در ابتدا متوجه بهبود علائم و نشانه های ناراحتی پوستی خود نشدید، باز هم مطابق دستورالعمل پزشک به درمان ادامه دهید.
* این دارو می بایست در دمای اتاق و به دور از رطوبت و گرما نگهداری شود. پس از هربار مصرف درب محصول را محکم ببندید.
جزئیات مصرف کرم لایه بردار لوکاسید 0.05%
لوکاسید یک داروی موضعی برای درمان جوش است. همچنین در موارد زیر نیز از آن استفاده می شود:
* لطیف کردن و یکدست نمودن بافت پوست های زبر و خشن
* کاهش ظاهر چین و چروک های ظریف
* تغییرات رنگدانه ای پوست که خفیف و بصورت نقطه ای باشند.
از لوکاسید تحت نظر پزشک به عنوان یک کمک درمان در نوعی مشکل خونی به نام لوسمی حاد پرومیلوسیتیک (لوسمی بدخیم مغز استخوان که با اضافه شدن سلول های نابالغ همراه است) نیز استفاده می شود.
تشریح کرم لایه بردار لوکاسید 0.05%
لوکاسید به نام “رتینوئیک اسید تمام ترانس” نیز شناخته می شود. این ترکیب بطور طبیعی از ویتامین A (رتینول) مشتق می شود. رتینوئیدهایی مثل لوکاسید نقش مهمی در تنظیم تولید سلولی، تکثیر و تمایز سلول ها دارند و برای درمان جوش و آسیب دیدگی پوست ناشی از آفتاب، تنظیم اختلالات کراتینیزه پوست مثل بیماری ایکتیوز (نوع خاص و شدید خشکی پوست) و کراتوزیس پیلار استفاده می شوند.
همچنین لوکاسید خواص گروهی از داروهای ضد سرطان را نیز از خود نشان داده است؛ به همین خاطر در درمان لوسمی حاد پرومیلوسیتیک نیز از آن کمک گرفته می شود.
کرم لایه بردار لوکاسید 0.05% برای چه کسانی منع مصرف دارد؟
* لوکاسید نمی بایست در خانم های باردار، افرادی که قصد بارداری دارند و یا احتمال بارداری در آنها زیاد است استفاده شود.
* لوکاسید نمی بایست در پوست های دارای آفتاب سوختگی، اگزما و یا مبتلا به سایر بیماری های مزمن پوستی استفاده شود.
* لوکاسید نمی بایست در پوست های حساس به نور آفتاب استفاده شود.
* لوکاسید نمی بایست همراه با داروهای حساس کننده پوست به نور استفاده شود. (مثل تیازیدها، تتراسایکلین ها، فلوئوروکینون ها، فنوتیازین ها، سولفونومیدها) چراکه احتمال آسیب دیدگی پوست ناشی از تابش آفتاب افزایش می یابد.
مصرف کنندگان برای بهره مندی از حداکثر مزایا و نتایج دارو نیاز به اطلاعات دقیق در خصوص دارو دارند تا موارد احتیاط مصرف دارو را نیز بیاموزند و از ایمنی کافی در طول مصرف بهره مند شوند. به همین خاطر پزشک یا داروساز قبل از شروع مصرف دارو تمام توصیه های لازم را ارائه می دهد.
مقدار مصرف کرم لایه بردار لوکاسید 0.05%
لوکاسید می بایست روزانه یک مرتبه، عصرها روی صورت استفاده شود.
مقدار کمی از محصول برای پوشاندن کل صورت مکفی است. بهترین میزان مصرف لوکاسید حدود 5 میلیمتر (به اندازه ی یک نخود) است.
در طول دوره درمان ممکن است متوجه کاهش تدریجی خطوط ظریف صورت شوید. گرچه برای مشاهده ی آثار درمانی دارو، حداقل 6 ماه زمان لازم است.
با قطع مصرف لوکاسید ممکن است برخی افراد متوجه از بین رفتن اثرات دارو روی درمان خطوط ریز شوند.
مصرف لوکاسید به دلایلی که ذکر شد بیش از یکسال بطور مداوم توصیه نمی شود.
افراد تحت درمان با لوکاسید در طول درمان می توانند از لوازم آرایش استفاده کنند، اما نواحی تحت درمان می بایست پیش از مصرف لوکاسید کاملا شسته و خشک شوند.
تداخلات دارویی کرم لایه بردار لوکاسید 0.05%
در خصوص پتانسیل تداخلات دارویی لوکاسید اطلاعات بالینی محدودی در دسترس است. موارد زیر احتمال دارد با لوکاسید تداخل ایجاد کنند:
* دارو هایی که در کبد تحت تاثیر آنزیم های سیتوکروم p450 متابولیز می شوند:
از آنجائیکه لوکاسید توسط آنزیم کبدی سیتوکروم p450 متابولیز می شود، احتمال تغییر پارامترهای فارماکوکینتیک در بیمارانی که همزمان با لوکاسید از داروهای القا کننده یا مهارکننده این سیستم استفاده می کنند وجود دارد.
داروهایی که معمولا آنزیم کبدی سیتوکروم p450 را تحریک می کنند عبارتند از:
* ریفامپین، گلوکوکورتیکوئید، فنوباربیتال و پنتوباربیتال
داروهایی که معمولا موجب مهار آنزیم کبدی سیتوکروم p450 می شوند عبارتند از:
* کتوکونازول، سایمتیدین، اریترومایسین، وراپامیل ،دیلتیازیم و سیکلوسپورین
البته لازم به ذکر است تا به امروز هیچ اطلاعاتی وجود ندارد که اثبات کند مصرف همزمان داروهای فوق با لوکاسید سبب افزایش یا کاهش اثرات آنها می شود یا خیر.
* ترکیباتی که روی ایجاد تومور مغزی کاذب یا فشار داخل جمجمه موثر هستند. (مثل تتراسایکلین ها):
لوکاسید ممکن است سبب ایجاد تومور مغزی کاذب، یا فشار داخل جمجمه شود. لذا مصرف همزمان لوکاسید و ترکیبات دارای این عارضه جانبی، احتمال بروز تومور مغزی کاذب، یا فشار داخل جمجمه را افزایش می دهد.
* ویتامین A:
همانند سایر رتینوئید ها، می بایست از مصرف همزمان لوکاسید و ویتامین A پرهیز شود. چراکه ممکن است هیپرویتامینوز ویتامین A (مسمومیت با ویتامین A) ایجاد شود.
* ترکیبات ضد فیبرونولیتیک (مثل ترانزامیک اسید، آمینوکاپرونیک اسید، یا آپروتینین):
در موارد نادری، گزارشاتی مبنی بر عوارض ترومبوتیک کشنده در اثر مصرف همزمان لوکاسید و ترکیبات ضد فیبرونولیتیک، اعلام شده است.
بنابراین در این موارد لوکاسید می بایست با احتیاط مصرف شود.
* تاثیر غذاها:
در خصوص اثر مواد غذایی روی جذب لوکاسید هیچ اطلاعاتی ثبت نشده است. البته جذب داروهای خوراکی موجود در کلاس رتینوئیدها در صورت مصرف همراه با غذا افزایش می یابد.
موارد منع مصرف کرم لایه بردار لوکاسید 0.05%
* اجتناب از قرار گرفتن در معرض تابش اشعه UV یا دستگاه سولاریوم؛ لوکاسید موضعی می تواند پوست را در برابر اشعه آفتاب حساس تر کند، بدین ترتیب ممکن است سبب آفتاب سوختگی پوست شود. از یک ضدآفتاب با SPF حداقل 15 بطور منظم استفاده کنید و اگر می بایست به مدت طولانی زیر آفتاب قرار بگیرید، حتما از کلاه و لباس هایی با پوشش مناسب استفاده کنید.
* از مصرف دارو اطراف چشم ها، دهان، بینی یا روی لب ها خودداری کنید. اگر بطور اتفاقی دارو با هریک از این نواحی تماس یافت، به سرعت پوست را با آب فراوان بشوئید.
* هرگز روی نواحی آفتاب سوخته، سرماسوخته، خشک، ترک خورده، تحریک شده یا شکننده از لوکاسید استفاده نکنید.
* از مصرف دارو روی زخم های ناشی از اگزما پرهیز کنید. تا زمان التیام کامل پوست صبر کنید، سپس می توانید با مشورت پزشک از لوکاسید استفاده کنید.
* دوره درمان دارو را تا زمان تجویز شده تکمیل کنید، حتی اگر در روزهای نخست متوجه آثار درمان نشدید. ممکن است مشاهده ی نتایج چند هفته تا چند ماه طول بکشد.
* اگر از لوکاسید برای درمان آکنه استفاده می کنید، احتمال دارد در چند روز اول پس از شروع مصرف لوکاسید، وضعیت پوست شما وخیم تر شود.
* اگر تحریکات شدید پوستی و یا تشدید ضایعات آکنه پس از 8 تا 12 هفته همچنان ادامه داشت، پزشک را مطلع کنید.
لازم به یادآوری است هیچ مشاوره ای در خصوص لوکاسید و هیچ ترکیب دارویی دیگری توسط اویرو ارائه نمی شود.
تهیه ی این دارو صرفا از طریق مراجعه به داروخانه و با ارائه ی نسخه ی پزشک امکان پذیر است.
همچنین فراموش نکنید برای بهره مندی از نتیجه اثرگذاری کامل می بایست یک برنامه ی جامع پوستی ترتیب دهید.
جهت انتخاب محصول مناسب با توجه به نوع پوست خود و نیاز های آن، با مشاورین پوست اویرو در ارتباط باشید.
برای تماس کلیک نمایید: ۴۱۷۰۲ ( ۰۲۱)
اویرو، همه چیز درباره زیبایی شما.
سلام کرم لایه بردار لوک اسید موجوده
سلام. این کرم رو موجود دارید؟
سلام. آیا لوکاسید برای جوش های سر سیاه روی بینی موثر است؟ متشکرم
سلام
این کرم موجوده؟