لوسیون ضد جوش قوی صورت و بدن الارو
آکنه یکی از رایج ترین ناراحتی های پوستی و اصلی ترین علت مراجعه ی افراد به متخصص پوست می باشد. با این وجود متاسفانه منابع اطلاعاتی محدودی وجود دارند که اطلاعات کاملی درباره ی آکنه در اختیار بیمار قرار دهند.
در این مقاله سعی شده اطلاعات دقیقی جمع آوری شود که به شما کمک کند تا آکنه را بشناسید و راه درمان موفق آن را یاد بگیرید. همچنین ضد جوش قوی صورت و بدن الارو به عنوان محصولی موثر در این زمینه معرفی و بررسی شده است. (جهت مشاهده و خرید کلیک کنید.)
ماده ی موثره ی اصلی استفاده شده در این محصول بنزوئیل پراکساید می باشد. بنزوئیل پراکساید ترکیبی دارویی است که از آن برای درمان آکنه های خفیف تا متوسط استفاده می شود. بنزوئیل پراکساید قادر است مانع رشد و تکثیر باکتری های مولد آکنه شود.
چرا درمان آکنه ضروری است؟
متاسفانه به همان اندازه که تعداد مبتلایان به آکنه زیاد است، شایعات درباره ی آکنه نیز زیاد است!
یکی از باورهای رایج درباره ی آکنه این است که باید به آکنه اجازه داد تا مسیر خودش را طی کند و خود به خود درمان شود! (به عبارت ساده تر نباید به آکنه کاری داشت تا خودش خوب شود.)
اما متخصصان، اغلب، با این نظریه مخالف هستند. چراکه:
* حتی اگر آکنه خود به خود درمان شود، اولا مدت بسیاری طول می کشد، دوما احتمال دارد لک و اسکاری برجای بگذارد که تا آخر عمر همراه فرد می ماند.
* امروزه روش های درمانی بسیار موثری در دسترس هستند که به راحتی و بدون هیچ عارضه ای می توانند آکنه ها را از بین ببرند.
* درمان آکنه، علاوه بر ظاهر افراد، عزت نفس آنها را نیز بهبود می بخشد.
خانم ها بیشتر مبتلا به آکنه می شوند!
فقط نوجوانان نیستند که آکنه رو تجربه می کنند! جمعیت فزاینده ای از خانم ها نیز در دهه ی 30، 40 یا حتی 50 سالگی عمر خود (و احتمالا پس از آن) آکنه دارند. متخصصان پوست هنوز مطمئن نیستند علت این امر چیست! اما آنچه مسلم است ظاهر شدن آکنه در بزرگسالی می تواند بسیار آزار دهنده باشد.
انواع آکنه
بسیاری از افراد، آکنه و جوش را معادل یکدیگر می دانند! اما باید بدانید، جوش، نوعی آکنه است. آکنه به طیف وسیعی از ضایعات پوستی اشاره دارد که می تواند هر یک از موارد زیر را شامل شود:
* جوش سرسیاه (Blackhead)
* جوش سرسفید (Whitehead)
* پاپول (Papule)
* پوسچول (Pustule – که بسیاری از افراد آن را به نام جوش می شناسند)
* کیست (Cyst)
* نودول (Nodule)
آکنه فقط روی صورت ظاهر نمی شود بلکه ممکن است پوست کمر، سینه، گردن، شانه ها، بازوها و باسن را نیز درگیر کند.
نشانه های آکنه
آکنه علاوه بر اینکه می تواند باعث ایجاد هر یک از ضایعات فوق شود (جوش سرسیاه، جوش سرسفید، پاپول، پوسچول، کیست یا نودول)، ممکن است علائم زیر را نیز به همراه داشته باشد.
** عزت نفس پائین:
بسیاری از افرادی که آکنه دارند، اذعان داشته اند آکنه هایشان باعث شده حس بدی نسبت به خودشان داشته باشند. حتی به خاطر آکنه هایشان دوست ندارند با دوستانشان وقت بگذارنند. آنها در محافل عمومی (حتی گاهی اوقات مدرسه و محل کار) غیبت می کنند. و به همین خاطر ممکن است تنزل رتبه یافته و غیبتشان برایشان دردسر ساز شود.
** افسردگی:
بسیاری از افراد مبتلا به آکنه، از مشکلی بیش از اعتماد به نفس پائین رنج می برند. آکنه می تواند باعث افسردگی شود. افسردگی می تواند آنقدر بد باشد که باعث شود فرد به خودکشی فکر کند. مطالعات نشان داده اند نوجوانانی که معتقدند آکنه های شدیدی دارند، احتمال دارد به فکر خودکشی بیفتند.
** لک های تیره روی پوست:
این لک ها زمانی ایجاد می شوند که آکنه ها بهبود یافته اند! ممکن است ماه ها و حتی سال ها زمان ببرد تا این نوع لک ها از بین بروند.
** اسکار (دائمی):
افراد مبتلا به آکنه کیستیک و ندول، اغلب پس از از بین رفتن آکنه هایشان متوجه پدید آمدن اسکار می شوند. البته می توان با مراجعه به پزشک متخصص و درمان سریع، از ایجاد اسکار جلوگیری کرد. اگر فردی در خانواده ی شما مبتلا به آکنه کیستیک و ندول بوده است، به محض آنکه اولین علائم آکنه روی پوستتان ظاهر شد به پزشک مراجعه کنید. درمان آکنه، قبل از آنکه تبدیل به کیست و ندول شود می تواند مانع ایجاد اسکار شود.
چه کسانی مبتلا به آکنه می شوند؟
اگر مبتلا به نوع شدید از آکنه هستید، ممکن است فکر کنید، فقط شمایید! اما بهتر است بدانید بسیاری از افراد آکنه دارند. آکنه شایع ترین بیماری پوستی است. حدود 40 تا 50 میلیون نفر در دنیا مبتلا به آکنه هستند.
بیشتر افرادی که آکنه دارند نوجوان یا جوان هستند، اما آکنه می تواند در هر سنی ایجاد شود. حتی ممکن است نوزادان تازه متولد شده نیز آکنه داشته باشند، خانم ها و آقایان هر دو ممکن است مبتلا به آکنه شوند. برخی خانم ها نیز وقتی به سنین میانسالی می رسند دچار آکنه می شوند.
چه عواملی باعث ایجاد آکنه می شوند؟
آکنه زمانی ظاهر می شود که منافذ پوست بوسیله ی سلول های مرده ی پوست مسدود می شوند.
بطور طبیعی، سلول های پوست از لایه های زیرین پوست به سمت سطح پوست حرکت می کنند و در این مسیر پیرتر و پیرتر شده تا زمانی که میمیرند و بدون آنکه متوجه شویم از سطح پوست میریزند و جای خود را به سلول های جدید می دهند. اگر در این مسیر بدن بیش از اندازه چربی (سبوم) تولید کند، در اینصورت سبومی که وظیفه ی اصلی آن جلوگیری از خشک شدن پوست است، تبدیل به چسبی می شود که سلول های مرده را داخل منافذ کنار یکدیگر می چسباند. بدین ترتیب به جای آنکه سلول های مرده به سطح پوست برسند، داخل منافذ حبس می شوند.
بعلاوه گاهی اوقات P.acne (پروپیونی باکتریوم آکنه) ها – نوعی از باکتری ها که بطور طبیعی روی سطح پوست زندگی می کنند – وارد منافذ مسدود شده ی پوست می شوند. داخل منافذ، باکتری ها، محیط بسیار مطلوبی برای تکثیر خیلی سریع پیدا می کنند. وجود تعداد زیادی باکتری داخل منافذ، باعث ملتهب (قرمز و متورم) شدن منفذ می شود. و اگر التهاب به عمق پوست برسد، بدین ترتیب آکنه کیستیک یا ندول ایجاد می شود.
تشخیص و درمان آکنه
برای تشخیص آکنه، متخصص پوست نخست پوست را معاینه می کند تا مطمئن شود ناراحتی پوستی شما آکنه است. بیماری های پوستی دیگری نیز وجود دارند که علائمی شبیه به آکنه دارند.
اگر آکنه داشته باشید، متخصص پوست:
* آکنه شما را درجه بندی می کند. درجه 1 آکنه خفیف و درجه 4 آکنه شدید است.
* نوع یا انواع آکنه هایی که روی پوست دیده می شوند را یادداشت می کند.
* سپس بر این اساس بهترین راه حل درمان را تجویز می کند.
روش های درمان آکنه
امروزه روش های موثر زیادی برای درمان آکنه وجود دارد. البته این گفته بدین معنا نیست که هر نوع درمانی برای هر کسی مناسب است. بلکه منظور این است که تقریبا همه ی مبتلایان به آکنه راهی برای کنترل و درمان وضعیت خود دارند.
افرادی که آکنه خفیف دارند، فقط چند ضایعه روی پوستشان دیده می شود. این دسته از افراد ممکن است جوش سرسفید، جوش سرسیاه، پاپول و/یا پوسچول (که معمولا جوش نامیده می شود.) داشته باشند. آکنه های خفیف معمولا با محصولات موضعی بدون نیاز به نسخه ی پزشک قابل درمان هستند. مواد رایج بکار رفته در محصولات موضعی درمان آکنه عبارتند از:
* سالیسیلیک اسید
* رزورسینول
* رتین آ
* آزلائیک اسید
* بنزوئیل پراکساید
این نوع محصولات به مرور زمان پوست را بهبود می بخشند. (بدین معنا که آکنه یک شبه درمان نمی شود. )
از میان ترکیبات بالا بنزوئیل پراکساید قادر است مقاومت پوست را در برابر درمان با آنتی بیوتیک از بین ببرد. بدین ترتیب پوست در برابر درمان تسلیم می شود. ضد جوش قوی صورت و بدن الارو یکی از قدرتمندترین ضد جوش های حاوی بنزوئیل پراکساید است که علاوه بر آکنه های صورت، قادر به درمان آکنه های بدن نیز می باشد.
خواص بنزوئیل پروکساید
بنزوئیل پروکساید یک ترکیب شیمیایی است که در دسته ی پراکسید های ارگانیک قرار می گیرد. از بنزوئیل بنزوئیل پروکساید برای درمان آکنه استفاده می شود. این ترکیب سه عملکرد اصلی دارد:
* از بین برنده ی میکروب ها (آنتی باکتریال)
* کاهش دهنده ی التهاب
* کمک به رفع انسداد منافذ مسدود شده (کراتولیتیک)
بنزوئیل پراکساید یک ماده ضد میکروبی قدرتمند است که علاوه بر درمان سطحی آکنه، قادر است ساختار باکتری ها و دیگر مخمرهای مضر را نیز تخریب کند. خواص لیپوفیلیک بنزوئیل پروکساید باعث می شود این ترکیب بتواند به عمق چربی های پوست (سبوم) نفوذ کرده و ضایعات التهابی سطحی را نابود کند.
بنزوئیل پروکساید به دلیل کاهش هیپرکراتوز فولیکولار (ضخامت طبقه ی شاخی پوست) علاوه بر ضایعات التهابی روی ضایعات غیر التهابی (جوش های سرسیاه و سرسفید) نیز موثر عمل می کند.
معرفی ضد جوش قوی صورت و بدن الارو
ضدجوش قوی صورت و بدن الارو، یک لوسیون بسیار سبک با بافتی دلپذیر است که به راحتی روی پوست پخش می شود. این محصول به سرعت و بدون برجای گذاشتن هیچ اثری از چربی، جذب پوست می شود.
ترکیبات بکار رفته در این محصول، نه تنها سبب بهبود آکنه های صورت و بدن می شوند، بلکه التهاب پوست را کاهش داده و به دلیل خاصیت تنظیم ترشح چربی، از پیدایش مجدد آکنه ها نیز جلوگیری می کنند.
ترکیبات و مواد موثره لوسیون ضد جوش قوی صورت و بدن الارو
** بنزوئیل پروکساید: آنتی باکتریال، ضد التهاب، ضد آکنه
** آلانتوئین: ضد التهاب، ترمیم کننده
** بیزابولول: ضد التهاب، التیام بخش
یکی از متفاوت ترین ویژگی های این محصول استفاده از سیستم انحصاری Advanced BPO System می باشد.
سیستم انحصاری Advanced BPO System
سیستم انحصاری Advanced BPO System یکی از موثرترین روش ها برای انتقال بنزوئیل پراکساید به ضایعات آکنه است. با استفاده از این سیستم پیشرفته، بنزوئیل پراکساید می تواند به عمق منافذ نفوذ کرده و به باکتری های مولد آکنه حمله کند.
پس از برقراری تماس Advanced BPO System با باکتری ها، اثر اکسید کننده ذرات بنزوئیل پراکساید، باکتری ها را از بین می برد. بعلاوه خواص کراتولیتیک این ترکیب منافذ پوست پاک می کند و مانع ایجاد منافذ باز، عود مجدد آکنه و جای جوش می شود.
روش مصرف ضد جوش قوی صورت و بدن الارو
برخلاف ادعاها، باید بدانید، درمان های ضدجوش، یک شبه اثر نمی کنند. لازم است این نوع درمان ها حداقل 4 تا 8 هفته ادامه یابند تا اثرات بهبود دیده شود؛ زمانی که آکنه درمان شد، برای جلوگیری از ظهور مجدد آکنه، می بایست درمان ادامه یابد.
این محصول می بایست روزانه دو مرتبه روی پوست تمیز و خشک استفاده شود. تا زمان جذب کامل محصول، لوسیون را روی پوست ماساژ دهید.
** احتیاط:
این محصول فقط برای استفاده خارجی مناسب می باشد. از تماس آن با نواحی حساس پوست بدن، نواحی مخاطی، داخل چشم، روی پلک ها، اطراف نواحی تناسلی، داخل دهان و بینی خودداری کنید.
اگر محصول تصادفا وارد چشم شد، فورا با مقدار فراوانی آب بشوئید.
چنانچه علائمی مثل قرمزی شدید، خارش، سوزش، راش یا التهاب داشتید، مصرف محصول را متوقف کرده و فورا به پزشک مراجعه کنید.
دور از دسترس کودکان نگهداری شود.
چه زمان می بایست به پزشک مراجعه کرد؟
اگر آکنه های زیادی دارید، و یا اگر مستعد/مبتلا به کیست یا ندول هستید، ممکن است داروهای بدون نسخه برای درمان شما مکفی نباشند. اگر دوست دارید پوست سالم تری داشته باشید، می بایست به پزشک مراجعه کنید.
در اینصورت احتمالا متخصص در کنار درمان های موضعی یکی از روش های زیر را نیز پیشنهاد می کند:
* درمان های خوراکی آکنه
چنانچه آکنه ها قرمز و ملتهب باشند، لازم است برای درمان آنها از داروهای خوراکی کمک گرفته شود. این نوع درمان ها معمولا برای آکنه های کیستی و ندول ها استفاده می شوند. در اینصورت پزشک یک یا چند داروی زیر را تجویز می کند:
آنتی بیوتیک (کمک به از بین بردن باکتری ها و کاهش التهابات پوستی)
قرص های ضدبارداری و دیگر داروهای هورمونی (این نوع درمان ها می توانند برای خانم ها مفید باشند.)
ایزوترتینوئین (تنها درمانی که روی همه ی عواملی که باعث آکنه می شوند اثر می گذارد.)
تزریق کورتیکواستروئید
* اقدامات زیبایی برای درمان آکنه:
ممکن است متخصص پوست، آکنه های شما را با استفاده از روش های زیبایی که زیر نظر ایشان و در کلینیک انجام می شوند، درمان کند. این درمان ها عبارتند از:
لیزر و دیگر نور درمانی های سبک: این نوع دستگاه ها باعث کاهش فعالیت باکتری های P.acne (پروپیونی باکتریوم آکنه) می شوند. فراموش نکنید تنها پزشک می تواند تعیین کند که این نوع درمان ها تا چه اندازه می توانند برای فرد مناسب باشند.
لایه برداری های شیمیایی: معمولا متخصصان پوست برای درمان آکنه های سطح 2 (سرسیاه و پاپول ها) از این روش کمک می گیرند. لازم است بدانید این نوع لایه بردارها در فروشگاه ها و داروخانه ها به فروش نمی رسند و فقط می توانید در مطب پزشک از آنها استفاده کنید.
تخلیه آکنه: متخصص پوست با استفاده از روشی که “تخلیه و استخراج آکنه” نامیده می شود آکنه کیستیک بزرگ را تخلیه می کند. این روش زمانی خوب است که کیست به هیچ دارویی جواب نداده است. بعلاوه این روش درد را تسکین داده و شانس برجای ماندن اسکار را به حداقل می رساند.
حرف پایانی…
انتظار برای درمان خود به خودی آکنه ممکن است گاهی اوقات ناامید کننده باشد. بدون درمان، آکنه می تواند باعث بوجود آمدن اسکار دائمی، کاهش اعتماد به نفس، افسردگی و اضطراب فرد مبتلا شود.
به منظور جلوگیری از چنین عوارض احتمالی، متخصصان پوست توصیه می کنند، افراد به دنبال روش های درستی برای درمان آکنه باشند. حتی بعد از آنکه پوست کاملا درمان شد هم لازم است درمان های پوستی ادامه یابند. مراقبت از پوست، از ایجاد جوش جدید جلوگیری می کند. متخصص پوست شما را در خصوص طول زمان لازم برای مراقبت های پیشگیری کننده از ایجاد جوش، راهنمایی خواهد کرد.
جهت انتخاب محصول مناسب با توجه به نوع پوست خود و نیاز های آن، با مشاورین پوست اویرو در ارتباط باشید.
برای تماس کلیک نمایید: ۴۱۷۰۲ ( ۰۲۱)
اویرو، همه چیز درباره زیبایی شما.